10 år efter beskedet

Som många känner till så har jag varit

en ”cancermorsa”. Igår var det 10 år sedan jag och min dotter fick det beskedet. Något som jag inte önskar min värsta ovän. Dagen är speciell och kommer aldrig att glömmas. Vill ha dagen som en påminnelse om hur skört livet kan vara och hur fort allt kan vändas upp och ner.

Gå gärna in och läs om det få länken nedan…

http://skugganbakomrullstolen.blogspot.se/2015/09/10-ar.html

IMG_4351

Kram och ta hand om varandra!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s