Hjälp min dotter

Att hjälpa andra!

Vad är 50 kr eller 150 kr för dig? För vissa kan det vara svårt, för vissa känns det inte ens i plånboken. Men, för ett barn på en barncanceravdelning kan det innebära mycket. Genom Barncancerfondens arbete betyder det så oerhört mycket. Som för min dotter tex. när hon var inlagd på barncancer avd. Q84 på Astrid Lindgrens Barnsjukhus.

Det kom föräldrar som med barncancerföreningens hjälp anordnade middagar för hela familjer på avd, det anordnades julmiddagar, utflykter – barnen fick presenter. Då, när hon låg inne så hade vi ett fullt utrustat kök innehållandes allt ett barn vill äta. Allt från nyttigt och onyttigt. Allt bekostades av Barncancerfonden. Hon fick en chans att åka till ett barncancer läger på Irland. Och, det ska jag lova er, det förändrade mycket i min dotters psyke. Att våga tro på sig själv osv. Det hade jag aldrig kunnat ge henne. Och, hon fick vänner som är speciella vänner… som hon aldrig skulle ha fått annars.

Snälla hjälp henne!

Gå in på länken nedan och gör din insats. Det kommer kännas skönt att hjälpa. Och gör det nu! Vill du som bor i Stockholm gå, så är Walk of Hope promenaden på söndag.

http://www.barncancerfonden.se/1309389280

ladda ned

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s