Snabbt det kan vända…

Ja, som jag skrev här i inlägget…

https://tomtebolivet.com/2015/10/02/ta-till-vara-pa/

Så vänder det fort. Det blev inte bättre för min dotter utan hon har åkt jojo mellan hemmet och sjukhuset med ambulans. Men, sedan i lördags så blev hon inlagd pga smärtor mm. Både på gott och ont. Hon tycker det är jobbigt när de har behandlat henne illa och inte lyssnar på henne. Och det kan jag förstå.

En person som har varit med en del och har haft mediciner som har hjälpt och hon får något helt annat så blir man ju frustrerad och ledsen. Vi får se vad som händer nu. Hoppas bara hon blir smärtstillad så gott det går och att hon får åka hem till sina ”pojkar”.

Men oj, vilka minnen som kommer upp. Att det ska behöva vara så jobbigt? Men men… som jag skrev tidigare:

Va rädda om varandra och ta en dag i taget!

Jag fortsätter skruva på mig i smärtor och försöker göra dagarna så bra som möjligt. Nu har snart halva dagen gått och jag har pysslat med att faktiskt… låter konstigt men känns viktigt, att skriva i Vita Arkivet. Visst, konstigt men viktigt, tycker jag. Och jag tror att det är enklare för nära och kära att veta hur jag vill ha det. Och, det ingår i livet, liksom.

Klicka och läs…

ladda ned

Nu har jag väl inte direkt tänkt att gå och dö. Men, som skrivet tidigare… man vet aldrig och man är aldrig säker på vad som kan hända i livet. Och för mig är det ett sätt att bry sig.

Det är inte så jobbigt. Vi ska ju ändå gå den vägen… eller hur?

Nu, ska jag gå ut i solen och fixa lite. Rörelse är alltid bra…

Fil 2015-10-05 12 14 58

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s