Nästan ett halvår… har blivit en vecka

I vissa stunder är det helt underbart..

Att tiden går snabbt. För som jag har längtat efter detta.

För några månader sedan så frågade min kära dotter och hennes kille mig, om jag ville vara barnvakt en vecka till hösten. Inget var bokat eller så, bara om jag ville och att de kanske behövde vara lite för sig själva. Att vara småbarnsförälder är faktiskt inte det lättaste, idag. Och jag tycker det är så fint och härligt att de tänker så. Att de kanske behöver vara just själva, det är ju så viktigt att unga föräldrar kan ta tillvara på tiden och ta hand om varandra. Det är så lätt att bara ta saker för givet och så plötsligt så står man där. Och framför allt att de frågar om jag kunde, så stolt och glad att de frågade… mig, lilla mormor.

Och nu, nu plötsligt så har den där höstveckan snart kommit. Och jag bara längtar till nästa vecka dvs. onsdag. Då ska jag ta tåget till Stockholm och hämta honom. Sen att få umgås med denna helt fantastiska lilla kille, en hel vecka kommer säkert gå snabbt. Men kul ska vi ha!

Fil 2015-10-07 18 52 46

Och, jag kunde inte låta blir att skicka efter lite kläder som han ska få. Alltid kul att hjälpa till med sånt.

hmprod (1)hmprod (4)hmprod (3)hmprodhmprod (2)

Tycker ju att det är så roligt! Som jag älskar detta barn går bara inte att förklara. Vill honom så väl och vill att han ska få saker av mormor. Men, det viktigaste är att jag tycker att vi ska få en bra relation framöver och att han ska få känna sig trygg och älskad av mig. Och att han vill komma till mormor ute på landet, när han blir större.

Och då gäller det att träffas och lära känna varandra. Ge förtroende, trygghet och framför allt kärlek. Det kan barn inte få för mycket av.

Så, nu ska jag längta lite mer…

Fil 2015-10-07 18 56 41

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s