Försöker se framåt

I framtiden…

Nä men, jag måste ju försöka se framåt och se mig som en arbetande kvinna. Det går ju inte att sitta hemma och tro att allt löser sig.

Först är tanken att ryggen ska bli bra. Sedan så… vill jag arbeta. Och nu i kväll så har jag sökt arbete. Så kul! Och här tycker jag det skulle vara roligt att arbeta. Nära och bra! Samt en butik som är ett intresse. Då känns det lite mer genuint att arbeta när man tycker om varorna man ska sälja. Ungefär som på Granngården. Men, jag orkar inte ”bara” stå i kassan så där blir det inget mer jobb.

En XXL butik ska öppna i Charlottenberg. Och nu söker de personal till alla fem avdelningarna. Och jag har sökt ett flertal utav dem.

Tycker det skulle vara så kul!

ladda ned

Hoppas hoppas…

Och, då kan jag samtidigt träna på gymet, före el. efter arbetet.  Åh, va jag vill detta!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s