Mormor på heltid

Jösses, nu känns det att jag är mormor. För många frågar mig om jag känner mig gammal, när jag blivit mormor. Nej, absolut inte! Men, efter bara några dagar känns det som om jag skulle behövs träna upp konditionen. Jösses vad det går fort i en liten 2-årings liv. Helst ska jag vara ett steg före… Hur lätt är det!😄

Tågresan gick strålande


Här hemma är vi myck’e ute. Här har vi varit hos grannen och hälsat på kossor och kalvar.


  
Hoppa på studsmattan är kul


Lite lugn och to blir det med lite målning


Och så lite busar vi i lövhögen

Nu ska vi åka och hälsa på gammelmormor

Annonser

En reaktion till “Mormor på heltid

  1. Tänk vad olika det kan vara….:) Jag saknar inte sthlm alls ! Det är fem år sedan jag flyttade ifrån Sundbyberg och nu i helgen var vi på snabbvisit 🙂 Kände knappt igen mig..hela småstadskänslan var som bortblåst pga allt som byggts 😦 Var en sväng på Drottninggatan och åt på lördagkvällen med gamla vänner och jag andades ut och fyllde lungorna till bredden med lugn och lantluft när vi kom hem igår….Åh vad det är skönt att bo på landet !:)

    Härligt att du får rå om Liam och få lite kvalitetstid ! Förstår att du njuter 🙂

    Må så gott !

    Elisabeth

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s