Väntar och väntar…

Och, så kom en förkylning i stället. Som inte vill ge med sig… Knappt det går att sova.

Är så trött på att gå hemma och ha ont. Det gör så ont i ryggen ibland så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Domnar bort i båda skinkorna och ner i benen. Strålar ut i höfterna och sticker, värker och känns som om jag går av på mitten snart. Vill vara frisk och vara ute och jobba. Eller iallafall kunna orka söka arbete.

Idag ringde ortopeden. Vill höra hur det var, samt om jag hade fått tid till MR. Nej, det har jag inte fått tid till. Samtidigt har jag fått besökstid till läkare på Verkstaden, vårdcentralen där jag går. Vet inte vad landstinget håller på med. Antigen får eller har man ingen tid hos eller med läkare. Här har jag i dag haft telefontid med ortopeden. Samt så har jag besöks tid hos läkare nästa vecka. Ja ja… ska väl inte klaga då det är svårt annars.

Men nu vill jag få något gjort också.

Annars händer inte så mycket sedan kära barnbarnet åkte. Lite tyst sådär men det känns både och. Ses snart då jag åker till Stockholm igen, när han fyller år i slutet på november.

Gubben är långt borta, på andra sidan Norge. Han också febrig och eländig hälsa. Det är bara ”skrutt” med oss båda… ha ha. Samt att ungarna som bor hemma har höstlov och är lite halvskruttiga de också. É bara skit på Tomtebo just nu.

Snart är det julförberedelser och det är kul. Pynta och fixa både ute och inne. Hoppas vi får en kall och fin jul. Får se om vi är hemma eller om vi åker iväg. Kan vara skönt att lämna huset och inte ha allt över sig. Vi får se…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s