Cancer

Ikväll är det en påminnelse om vad jag, som anhörig har varit med om. Jag orkar inte se… men jag hör.

Min älskade dotter lever i allra högsta grad. Hon skulle inte kunnat ha blivit mamma, idag är hon en stolt och glad mamma åt lilla Liam och sambo men Daniel. De lever ett familjeliv som nästan vilket par som helst. Min dotter sitter i rullstol, hennes högra ben gick inte att rädda. Men, hon lever – min dotter. Är så tacksam och glad för det. Vad skulle jag ha gjort annars? Jag har ju bara henne, som närmast. Mitt enda och älskade barn.

För att förstå så får ni gärna gå in och läsa min dagbok… Skuggan Bakom Rullstolen

Ikväll är det en påminnelse! Var med och hjälp till… ingen vill leva som jag. Eller bli så sjuk, som min dotter.

1

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s