Tålamod… host host

Idag orkade jag inte längre. Nu insöp jag en skvätt Cocillana. Är lite avhållsam med just såna mediciner. Då jag blir så trött och slö av dem. Men, nu kände jag att min hosta styr över mig. Orkar inte något alls. Råkade sitta ute lite idag och då var det kört på eftermiddagen. Har just vaknat och är fortfarande trött. Diagnostiserar mig själv nu och bedömer att jag har akut bronkit. Inget nytt i min värld då jag ofta får det. Men nu var det längesedan jag var förkyld. I början på året, närmare bestämt. Då blev det öroninflammation istället. Nu bronkit.

Fil 2015-10-27 19 03 53

Ja, är man öron näsa och halsbarn sen barnsben kan man diagnostisera sig själv. Det gäller bara att ha medicinerna hemma.

Och nu blir det då liten skvätt Cocillana, till natten framöver.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s