Läkarbesök

Då var jag här igen…

Fil 2015-11-02 17 29 56

Är så trött på alla läkarbesök för att bli sjukskriven och få mer mediciner. Och så känns det som om jag inte får sagt det jag vill. Jag blir tyst! Känner mig så utlämnad och sårbar. Ynklig!

Visst, jag har en bra läkare. Hon verkligen lyssnar osv. men ändå känns det jobbigt. Idag frågade jag om hon kunde bli min sk ”husläkare”. Det är så jobbigt att gå till flera olika läkare, har varit hos 5 olika läkare för ryggproblemet.  De läser ju inte så mycket i ens journal. Så, varje gång får jag dra lite snabbt hur allt ligger till och lite bakgrund. Är så trött på det.

Nu är det bara att vänta på att få tid för en MR röntgen.

Vissa dagar är värre än andra. Det jobbiga just nu är att det onda börjar bli så jobbigt att det går in på psyket. Ena dagen gråter jag i smyg. Lätt irriterad, arg och oerhört trött – hela tiden.

Andra dagar är helt fantastiska. Energi och struntar totalt i att jag har ont. Det kommer sen.

Och de dagarna är så härliga. Jag njuter och vill att de flesta dagarna ska vara så. Och jag tror det beror på min inställning. Hur jag tänker när jag vaknar. Inställningen till ”den här dagen”. Hur vill jag ha det i dag, tex.

Och nu börjar jag försöka tänka så, fast det är jobbigt. Och det känns lättare. Vill känna mig positiv och vara glad. Orkar mer de dagarna känner jag.

Så, mitt tänk är att försöka vara positiv inför dagarna även om jag går hemma och är sjukskriven. Det kan ju inte vara fel? Eller hur?

1

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s