Nytt år – 2016

Hoppas på ett lite bättre år än det som jag lägger bakom mig. Framför allt denna jobbiga smärta som jag har haft sedan ca. 1 år tillbaka. Är lite trött på det nu. Så jag,  tro det eller ej önskar mig just nu en MR röntgen och sedan få veta varför jag har så ont. För att antingen acceptera det onda eller göra något åt det och sedan gå vidare i livet.

Men, jag ska verkligen försöka fixa detta och gå vidare. Orkar inte deppa ihop. Men, det känns jobbigt vissa dagar. Men, att ha så ont så tårarna kommer  bara när man står och rör i grytorna är inte kul.

Annars så har jag inte så många önskningar. Jag har en dotter som överlevt skelettcancer, jag har vid dryga 40 träffat den stora kärleken och framför allt så har jag ett fantastiskt barnbarn och hans föräldrar i min nära krets. Jag har en mamma som är lite till åren men som är så nöjd med sitt boende och allt vad hon tar sig för. En upptagen dam, vid sina 76 år. Det är kul!

Att försöka se det positiva och att lära sig av motgångar och se sedan att man går starkare utav dem. Kämpar varje dag att tänka så här, vissa dagar svårare än andra. Men, i min själ tänker jag så här och det är skönt att kunna ta fram de där tankarna när själen glider iväg, på annat.

Sammanfattningsvis så har jul och nyår varit mycket bra. Väldigt lugnt och skönt. Lite jobbigt när vi var i Trondheim. Känns jobbigt att sitta och få saker och ting nästan serverat. Att inte vara ansvarig för det ena och det andra. Bara få njuta och bara va. Inte jag van så det var lite jobbigt. Men jag måste ju vänja mig. Behöver inte ha fingret med i allt. Nyår, tog vi det mycket lugnt. Var bjudna till min syster men vi blev hemma. Bonusdotter med kille kom och höll oss sällskap. Hon är gravid med tvillingar och ville ta det lugnt. Vi käkade och drack gott med och utan alkohol. Vi gick ut och såg lite fyrverkerier som grannen mfl. sköt upp vid tolvslaget. Vädret var ok men det kunder ha varit bättre.

IMG_3675[1]

Jag somnade gott efter något glas champagne. Och vaknade idag pigg och kry. Frånsett ryggen då men det behöver ju inte nämnas varje gång.

Idag, har det blivit en traditions enligt nyårsdag. Film på tv´n och lite annat som gick förbi en. Käkat rester och godis och åter godis.

Och mitt i allt har jag bokat en resa till mitt kära barnbarn Liam. Så, nu ska jag starta det nya året med hans sällskap. Härligt!

Sen, ska jag börja längta till våren och pysslet i trädgården som är min verkliga intresse/medicin. Se mer på Tomtebo Trädgård. 

Åren går fort och jag vill önska dig som läser här en god fortsättning och ta hand om dig själv, dina när och kära.

Ha det bäst!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s