Stockholm

Mitt kära Stockholm

Åh, va jag kan sakna livet i storstaden. Trivdes och kände mig bra där. Men, saknaden den där stora kärleken som jag har idag. Och, ska väl tillägga att jag vill inte bo där, längre. Men, har då den stora förmånen att ha gamla vänner kvar där.

Tyvärr har de kommit i skymundan när jag åker dit idag. Idag blir det mest besök hos min dotter och hennes familj. Är så glad att ha dom där. Men, framöver tror jag att det blir en ”vänner resa”. Saknar många utav dem.

Men, imorgon blir det resa till mitt kära barnbarn. Som jag kan sakna honom. Det blev den stora nackdelen när jag flyttade hit. Det var ju liksom inte tänkt att jag skulle bli mormor. Så det var ju inget planerat vare sig från min dotters sida eller mig. Eller jo förresten, från min sida var det ju planerat att flytta hit. Men pga av cancer, som min dotter hade så skulle ju hon inte kunnat få barn. Men, den stora förmånen fick hon och idag blir det många resor till min gamla stad.

IMG_9065

Lite nytta med nöje. Åker bara för att gosa lite samt så blev det en förfrågan om barnvakt. Och självklart så ställer jag upp för det. Är viktigt att föräldrarna får komma ut och roa sig lite. Inte lätt att vara småbarnsförälder. Och jag vill så gärna ställa upp, även om jag bor långt bort.

Så, nu är julen bortstädad och ryggen skriker -Ta det lugnt!

Men, åter till vardagen nästa vecka så, ska jag ringa och tjata lite, tror jag. Nu har jag väntat sedan i september. Nu får det vara nog.

Vill också åka skidor, jobba, vara glad – på riktigt, orka framför allt, jobba och vara som de flesta.

Men, det ska nog komma den tiden också.

Nu  blir det lite vila och vänta på den där stora kärleken

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s