Himmel & Väder

Ja, det är myck’e väder snack nu när det är så kallt. Här på Tomtebo ligger graderna på mellan -15 och -25.

Lite i det kallaste laget men skönt när kläderna väl sitter på.

Jag är så fascinerad av hur allt blir så fint. Det är som de finaste tavlorna.

Ljuset, färgerna, solen, molnen och hur kylan får det mesta att glittra. Det knastar så skönt under stövlarna. Här fryser man liksom inte. Här sätter jag på mig kläderna och så är det bra med det. I Stockholm så frös jag oavsett hur mycket kläder jag satte på mig. Mycket av det var ju pga av den fuktiga kylan. Allt har ju sin tjusning men då är det en fördel att bo här. Gillar inte att frysa.

Ikväll blev det värme vid öppna spisen ihop med en Irish Coffee. Efter ha avnjutit en av mina goda grönsakssoppor. Jag är väl inte den bästa kocken här hemma men fisk och grönsakssoppa det kan jag.

Trevlig Helg!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s