Jag skulle ju vila och vara inne

Men, det tog ju inte lång tid innan jag ändrade mig.

IMG_4092[1]

Trots de 22 minus graderna så blev det en utevistelse. Plockade bort lite julpynt mm. Sen blev det en tur med fyrhjulingen till skogen. Så, på med ett tjockt lager kläder och så bar det iväg. Och oj, så vackert det är. Jag sitter där bak på och bara njuter av naturen. Ljuset, snön, träden och vidderna. Vi kom fram till vår lilla Hydda. Testade is djupet, som var ca. 10-12 cm. Jag är inte så kaxig när det kommer till att ge sig ut på is men ok, jag tog några steg ut. Gubben gjorde några hål och pimplingen var i gång. Mest för skojs skull. Blev ingen firre.

Bilderna tala…

IMG_4118

IMG_4166

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s