Skickas vidare

Hos sjukgymnasten gick det bra. Fick övning som jag ska göra och har nu gjort det några gånger om dagen, sedan i onsdags. Det är övning där jag ska stå på alla fyra och stretcha ryggen upp och ner försiktigt. Och vila sedan i 1-2 min efteråt. Men, det känns inte bra efteråt. Det sticker som ”tusen nålar” i vänster ben. Jag gör lite försiktigt annars så får jag höra med honom på måndag igen, då jag ska dit.

Och käken då. Nja, inte bra. Så där blev jag också iväg skickad till en käkspecialist. Men då måste jag åka till Karlstads sjukhus.

Det här tar på mina annars så ”glada” krafter.

Men igår var faktiskt en bra dag. Var ute och städade undan krukor och dyl. som nu bara är i vägen. Krukor med gammalt granris i osv. Inte snyggt!

Sedan på kvällen åkte jag på en kurs som jag anmält mig till. Är ju så fruktansvärt tråkigt att bara gå hemma och inte komma ut och träffa folk och göra nåt kul. Blir så rastlös. Så jag anmälde mig till en kurs som heter ”Att leva… ska det vara nån konst”. Första gången igår och det var jätteintressant. Den är politisk och religiöst obunden. Vänder sig till oss som är intresserade av livsfrågor, existentiella frågor och förbättrad levnadskost mm. Ska bli kul att gå. 8 torsdagar framöver kommer den att gå. Roligt att göra något som jag klarar av, utan att få så ont efteråt.

IMG_4475[1]

Njuter annars av det fina så tidiga vårvädret.

IMG_4453[1]

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s