Anpassa sig

Dagarna går snabbt för mig. Vet inte vad jag gör en dagarna går så snabbt och dagvilsen blir jag också.

Helgen var jobbig. Hade så ont i ryggen. Jag försöker att vara tablettfri en dag i veckan. Och har då tänkt att en fredag eller en lördag kan vara bra. Kan då om jag känner för det ta ett glas vin. Valde då lördag, den helgen som var. Men, det var ingen rolig söndag morgon. Hade så ont och värre blev det. Det var som om någon högg mig i ryggen. Kunde inte ens sitta. Fruktansvärt!

Tanken var också att jag skulle åka med till shoppingcenter. Visst, det gjorde jag men att försöka shoppa var totalt meningslöst. Åkte hem och nästan proppade i mig piller.

Jag har gjort mina övningar – men slutade med dem. Det blev ju värre ont och obehag känsla i benen. Så, igår var jag hos sjukgymnasten igen. Vill vara positiv och ta till mig av det han säger. Men har svårt för människor i vården som inte tar hänsyn eller respekterar när jag har ont. ”Smärta är inte farligt”, ”Smärta beror på inställning”, ”Det gäller att tänka rätt”. För mig, många gånger så hindrar smärtan mig. Dagarna bakom mig har jag haft så ont så det har svartnat för ögonen, tysta tårar kommer nedför min kind. Jag orkar ju bara inte träna då. Vill blir smärtstillad, för att orka träna. Men det är svårt. Ja ja… får se vad som händer.

Måste anpassa mig

Trött, ledsen…

Fick iallafall nya tränings tips. Nu ska jag cykla, och göra lite andra övningar. Som tränar andra delar av kroppen. Anpassa och tänka nytt.

Fick ingen ny tid, så jag ska testa lite själv nu.

Men, jag ska göra så gott jag kan. Ska försöka, vill orka pyssla i trädgården i vår.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s