Tankar Energi

Ytterligare en dag med sol. Underbart!

Älskar solen och värmen den ger. Den ger mig mycket energi. Jag har ett stort behov av ljus och värme. Jag är verkligen en vår och sommar människa. Har svårt för att vänta med mina förodlingar när det gäller grönsaker och blommor, se Tomtebo Trädgård. Jag har svårt för att fortfarande ha på mig varma kläder. Konsekvenserna blir jag blir kall och stel samt att mina tidiga sådder, är alldeles för tidiga att sätta ut.

Men jag njuter ändå, idag.

IMG_4883[1]

Har gått mycket upp och ner med serotonin halten sista tiden. Och då är solen bra. Det här med ryggen tar kål på mig. Att inte kunna röra på sig som jag vill, att ryggen ska få bestämma vad jag orkar eller inte är frustrerande. Och jag väntar och väntar på att få komma till en s k ”ryggspecialist” inom sinom tid. Försöker tjata lite på dem men det är ju fler än jag som har ont, tyvärr.

Sista tiden har det varit gråt i ögonen lite varje dag. Känner mig så trött, arg, irriterad och ledsen över hur situationen har blivit. Jag vill arbeta, träna och pyssla i trädgården. Nu känns det senare som om det vore väldigt långt borta. Men, vissa dagar… som idag. Att det ska nog ordna sig. Jag planerar som om jag orkar till sommaren. Jag önskar mig en operation där de bara går in i ryggen ordnar till det som är fel. Jag får vila någon vecka sedan är allt bra. Min önskedröm, just nu.

Jag försöker ta min lilla promenad, varje dag. Det gör ont men det går. Och jag matar mina vilda fåglar, som den nästan pensionär jag känner mig.

Sedan blir det kaffe och tidning på kära verandan, i solen.

Och lyssnar på några podcast om livet och trädgård mm. Ganska skön avkoppling.

images

ladda ned

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s