Shopping med Svärmor

Är det inte den ena morsan så är det den andres

Fast, man ska väl vårda sin äldre generation?

Igår var det min lilla mamma. Fixade och fikade hos henne. Idag var det svärmors dag.

Vi åkte till shoppingcentret i Töcksfors. Det blev ett besök på ÖoB samt Rusta. Där emellan så fikade vi. Mer orkar jag inte. Det är verkligen en pina nu för tiden att gå omkring i affärer.

Men det var supertrevligt. Tanken var ju lite att bara gå omkring och kika på lite saker till min mamma. Men, så blev det ju inte när det inte passade det jag skulle köpa. Så, då blev det lite prylar till Tomtebo och mig själv. Älskar att köpa billiga små saker till hemmet och till mig. Fast, mest till hemmet. Lite små prylar sådär.

Detta har jag tänkt att ha ute på verandan till vår/sommar. Ett litet brickbord, en pall, som även är ett förvaringsutrymme när man lyfter på locket, den är i skinn imitation. Och till den köpte jag en dyna i grått. Som kommer att gå i samma nyans  i ”balkongmattan” som ska köpas in framöver. Min tanke är att göra det lite mysigare och typ inreda lite mer där. Får ta det lite pö om pö. Den är en så stor veranda, så det kan man göra. Det är väl mest lite ide torka mm, som har bromsat. Men jag måste ju börja någonstans.

62251125-ItemBigSå hittade jag en snygg spaljé av pil,  till Humlen. Som ska slingra sig upp och skapa lite rumskänsla i ett hörn. Vi får se, så tänker jag nu. Men det kan ändras många gånger framöver.

Sedan blev det en korg att ha till potatisen. Tycker det är mycket snyggare att ha lite ordning och reda. 45778

Och så hittade jag ett par underbart sköna stövlar. Med kort skaft, gillar det. Det kommer att vara mina trädgård och höns stövlar…. Ha ha ha. 629513180101-ItemBigBara att dra på, liksom.

Och så blev det lite annat smått och gott. Är så kul att handla när det inte kostar så mycket. Men, i och med att det inte är dyrt och super kvalité på vissa saker så är det ju inte hela världen om det skulle gå sönder. Det får jag räkna med. Kul ändå!

Önskar bara att det kunde bli lite varmare ute nu. Fast, det är ju ändå bara februari men, snart mars 😉

Trevlig Helg! 

 

Annonser

En reaktion till “Shopping med Svärmor

  1. Jag älskar shopping 😀 Man hittar alltid något 😉 Tur jag inte gör det så ofta, och att det ofta blir loppisar 😀 Härligt att solen har hittat oss den ger så mycket ny energi ! Här är det för kallt för att kunna sitta ute än men snart så…
    Ha det så bra !
    Elisabeth

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s