Positiv skitdag

I morse visste jag inte om jag skulle orka komma ur sängen. Började dagen med att gråta en skvätt. Känner mig så maktlös.

Hade satt klockan på 08:00 för att ringa och höra hur det går med min remiss till ryggspecialisten. Allt tar ju sådan tid. Svarade gjorde en fantastisk sköterska. Jag försökte hålla gråten borta men det är klart att den kom. Hon hörde hur jag verkligen försökte prata och få hjälp. Jag bad snällt om hjälp och hon svarade att hon ska försöka hjälpa mig.

Vi lade på och jag förväntade mig inte så mycket utav det samtalet. Ringde härom dagen också. Då blev jag inte bemött så bra. Den sköterskan snäste av mig, så var det samtalet över.

Men, efter någon timme så ringde det på mobilen. Jag svarade och det var samma sköterska som jag pratade med tidigare. Nu ska du få hjälp, sa hon. Va, sa jag. Hon sa att jag har fått en tid och det är det snabbaste du kan få.

Jag blev så glad! Tackade hjärtligt och önskade henne en bra dag. Och visst grät jag utav det samtalet också. Gråter lätt nu för tiden. Äntligen har jag en tid för att få hjälp. Och jag hoppas verkligen att denna ryggspecialist kan hjälpa mig.

Men, nu är det riktigt illa i ryggen. Kan inte gå många meter innan det känns som om höften ramlar av.

Så, en riktig skit dag kan bli bra den också.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s