Sysselsätta sig

Tänk vad dagarna kan vara olika. Idag är en så där dag då allt är på topp. Kan det vara för att jag har sysselsatt mig, tro?

Planerat middag, flyttat och fixat med blommor – här inomhus förstås, ringde och pratade med gamla mamma, varit ute i snöovädret, gett hönsen mat, skottat bort snö från verandan, sparat och fördelat bilder i min hårddisk. Ja, men sånt där små fix gillar jag. Snöskottningen var väl inte någon hit men konsekvenserna får jag ta ikväll, tyvärr.

Det känns ju faktiskt lite hoppfullt nu när jag vet att jag har en tid att få komma till ryggdoktorn. Känns lite som att det är på G om vad som ska hända mig och min rygg. Måste tänka positivt! Skiter det sig så faller jag inte lika långt ner, psykiskt. Det har ofta hållit mig uppe, rent psykiskt.

Tidigare, innan min dotter hade cancer så var det fara och färde med mig, tyckte jag då. Allt var jobbigt och det var fel på allt och alla. Inte idag! Jag har lärt mig, tack och lov. Skönt! Tror att det är viktigt att ”härdas” lite i livet. Det gör oss också till starka individer. Sen har det nog lite med ålder att göra. Erfarenheter osv. Men, jag hade lätt kunnat varit utan min dotters cancer. Eller, jag vet inte. Hennes ben kunde ju ha fått varit kvar. Som min dotter säger: – Jag hade kunnat ha cancer men jag hade velat ha kvar mitt ben. Och det stämmer faktiskt.

Så, även om det är skitjobbigt vissa dagar så biter jag ihop och lever livet de dagar jag känner för det. Och så får jag ta konsekvenserna sen. Det är ok, för jag njuter såna här dagar som jag har idag.

Fast, jag är inte så glad i att det snöar. Men det är ju ändock bara snö. Ha ha ha!

Lite bilder…

IMG_5245[1]

Pyntat hemmet med blommor, som lyser upp lite.

Och här har jag tagit in lite Hägg. Den blommar snart…

IMG_5169[2]

Tänk, att just blommor kan få mig på så gott humör.

Ha en trevlig vecka…

ladda ned (2)

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s