Torrt på idéer

När jag går hemma på dagarna är idéer på mat som torrast. Gillar inte så värst mycket att laga mat. Gubben är desto mycket bättre och gör det gärna, när han hinner. Men sen är det så att jag tycker att när han jobbar på dagarna och kommer hem, så kan ju jag ha maten klar. Men, då är ju problemet att VAD ska man laga. Jag är så torrlagd åt det hållet så det är inte klokt.

Har absolut inga idéer. Men, det råda jag bot på. Jag beställde tidningen ”Allt om Mat”. Och där fick jag både tips och idéer samt praktiska råd mm. Suveränt!

Så nu kanske intresset vaknar, lite åtminstone.

Länk: Allt om MatBB18156Lite snygga kaffemuggar följer med denna prenumeration. Kul!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s