När solen kommer…

Måste jag ut. Om det så är om några få minuter. Jag är så ljusberoende, älskar vår ljuset och allt som händer i kropp och själ.

Och nu känner jag pigg och förväntansfull inför vad som kommer hända min rygg. Igår, skärtorsdag var jag hos ryggspecialisten. Tack och lov var det en bra läkare. Med glimten i ögat så sa han till mig att gå ner i vikt, och röra på mig. Något som kan sticka lite i ögat på folk. Men, jag vet om att jag har gått upp mycket i vikt. Minst 8-10 kilo. Och, det är endast anser jag, pga mina ryggproblem. Innan ryggen gav vika så tränade jag minst 3-4 gg i veckan. Jag tog pw några gånger samt sprang när det kändes ok. Styrketränade så fort tillfälle gavs.

Jag gillar att träna just för att jag mår så bra utav att röra på mig. Nu har jag då inte kunnat det för att det gör så ont. Men, nu ska jag försöka se bortom min smärta, försöka. Cykla ska jag också göra. Komma ut mer men det vet jag att jag kommer automatiskt för att vädret blir ljusare och lättare att vara ute.

För övrigt så ska jag in på ytterligare en röntgen. En stående sådan. Ingen MR,  ingen narkos och nervositet innan. Utan en vanlig stående röntgen. Skönt!

Så, idag efter en mycket grå dag kikade solen här på kvällskvisten fram. Och jag ut, fort och bara promenerade runt på tomten.

Sen fixa lite påskfint och självklart lite påskgodis

 

Ha en fortsatt trevlig helg och Glad Påsk!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s