Nu är det min tur

Åh, vad jag har längtat!

Nu är det äntligen min tur att få åka till Stockholm. Kan inte ljuta och säga att jag självklart saknar stan. Önskar dock att jag hade haft mer tid till att träffa gamla grannar och vänner, självklart. Men, nu blir det dotter med familj… Igen!

Är bara så skönt att få komma till storstaden och känna lite puls. Blir nog aldrig för gammal för det. Många tycker det är skönt att komma ut på landet och känna den doften, lugnet och tystnaden. Och visst, det är också skönt och mysigt. Men jag tycker även att det är skönt med storstads luften. Att få känna anonymiteten, bara vara utan att ”heja” på folk, mer acceptans bland olika människor osv. Jag bara känner så. Och har då privilegiet att få ha dotter m.  familj samt vänner att åka till, när andan och längtan infinner sig.

Så, imorgon måndag åker jag en snabbis och känner på barnbarn och luften. Hoppas bara SJ fixar tågtiderna osv. nu och att inget krångel  inträffar.

2015-03-28 18.40.00

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s