Inom familjen

Det händer en del inom familjen. Både roliga och tråkiga händelser. Men det är väl så livet är. Det händer saker kring människor, i olika åldrar. Förr hände det mycket kring mig som person. Levde ett liv tidigare som inte riktigt var jag, och jag var inte riktigt den person som jag egentligen ville vara och leva. Men så var det då.

Livet är mycket upp och ner. Och det kan jag verkligen lova att det kan jag skriva under på. Har levt med en cancersjuk dotter, levt ett medberoende liv i ca.8 år. Haft problem med mat och aldrig riktigt känt mig bekväm med mig själv. Aldrig riktigt hittat min riktiga kärlek i livet.

Men, så blir man lite äldre och kanske lite klokare. Vågar ta initiativ och beslut kring sig själv som person. Att våga säga nej till det man inte tycker känns bra. Att våga vara sig själv helt enkelt. Men, det är inte alltid så lätt när man inte mår bra osv.

Så, nu är det fokus på andra i familjen och där vill jag hjälpa till. Jag bodde ju förr inte så nära mina syskon och föräldrar. Så jag kunder inte rent geografiskt få någon sådan hjälp, som jag kanske hade önskat. Men lite små prat osv. det fick jag. Sen var ju jag inte den där personen som säger allt kring mig som person. Och än idag så är det så. Lite som att fly från tidigare problem. Men de stör mig inte mer än när jag sjunker ner i min psykiska dvala.

Men, nu vill jag hjälpa till med den hjälp jag inte kunde få. Så nu har jag hjälpt min syster att köra flyttlass och vara med som lite sällskap. Då jag inte kan/får bära tunga saker. Hon kommer att få det bra, min syster. Hon är självständig och driven person men som också kan må dåligt. Då får man hjälpas åt.

Nu till det roliga! 

Ytterligare ett barnbarn är på väg in i mitt liv! Så fantastiskt! Och jag som inte ens skulle ha kunnat bli mormor efter min dotters cancerbehandling. Men, så är livet… upp och ner. I oktober är det på gång. Och fler överraskningar är på gång men som än så länge är det lite hemligt. Kommer skriv mer om det senare… så härligt när det händer saker som man inte har förväntat sig. Allt behöver inte planeras.

Nu får kära Liam ett syskon, så roligt och det ska blir kul att se hur han reagerar på detta nya liv som kommer in i hans liv. Men han är så fin och omtänksam så det kommer gå bra.

11059955_10153404345129859_7347662836334460630_n

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s