Min Dotter

Min dotter  och hennes familj ska bli värmlänningar!

Helt otroligt!

När hon och hennes familj började tänka tanken om att de vill flytta hitåt, så ville jag absolut inte det.

Jag tänkte bara nej, nej… inte till arbetslöshet, dålig kommunikationer och dålig tillgänglighet osv. jämfört med Stockholm. Även om jag har växt upp här i 18 år, för att sedan bo i Stockholm i 26 år så har det varit och är fortfarande efter 3 år här på landet, jobbigt stundtals. Vi människor är ju vane individer och vissa människor är mer rutin bundna än andra. Och har man då aldrig bott på landet så kan det vara svårt. Men, som jag brukar säga…

”Jag saknar och längtar efter Stockholm otroligt mycket men vill inte bo där längre”. Och då bor jag fantastiskt bra här. Kunde inte bo bättre. Älskar min gubbe och allt det vi har här i trädgården osv.

Men, jag är inte sämre än att jag kan ändra mig. Och nu tycker jag och känner att det kommer bli fantastiskt. Framför allt att kunna få vara med mitt barnbarn och det nya lilla livet som är på gång.

Nu är det dock inte helt ute i skogen. Utan i Arvika. En liten pittoresk gammal stad i Sveriges innersta båthamn, som en del brukar säga. För min del är det närmaste staden att åka till, det är ”bara” fyra mil att åka med bil. Det är ju ingenting här ute på landet. Och absolut inget för att få åka och vara barnvakt framöver. Så glad för deras och för min skull. Då jag får träffa barnbarnen oftare.

Så, livet svänger fort och det är ibland lite svårt att hänga med. Ja, självklart känner jag mig lite lite gammal. Ha ha… fast bara ibland.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s