”Stående Röntgen”

Idag ska jag röntga ryggen

Som läkaren sa ”en stående röntgen” av ryggen. Mina ländkotor ska det tittas närmare på. Jag hoppas innerligt att det kan göra något efter detta. Jag orkar inte mer snart, fast det vet jag ju att man gör.

Men, nu har jag gått hemma och varit sjukskriven på heltid sedan 10 juli 20015. Det är fruktansvärt jobbigt när jag är en person som tycker om att jobba och vara social. Träffa människor och ha framför allt ha ett service yrke där man får hjälpa människor. Nu går jag här hemma och försöka hålla mig i gång med det jag orkar. Blir mest i trädgården jag håller på.

Många undrar också hur jag orkar det. Mm, det kan man undra. Så här är det med det…

När jag arbetar ute i trädgården så gör jag precis det jag orkar. Jag sitter ner när jag vill, står när jag vill och går när jag vill. Det gör jag inte på en arbetsplats. Och, har jag en jobbig dag med ryggen dvs. har mycket ont så petar jag i mig piller och halvligger nästan hela dagen. För det är det som hjälper.

Problemet är också, att gör jag det jag tycker är roligt, jobbigt och tungt en dag, så ligger jag nästa dag. Jag har varannan dag soff/säng läge nästan. Och är man en levnadsglad och tycker om att jobba hårt så får jag lida för det dagen efter. Nu har jag nästan lärt mig det men det är fortfarande jobbigt att inte kunna orka, som man gjorde förr.

Framför allt vill jag så gärna träna. Ta en pw på morgonen, gå på gym osv. som jag gjorde tidigare. Sedan jag fick ont i ryggen så har jag verkligen prövat om och om igen. Men, tyvärr är det som om höften ramlar av. Jag  blir halv!

Så just nu vet jag inte vad jag ska ta mig till. På gott och ont så hoppas jag på att de kan operera mig. För nu är det jobbigt.

Orkar inte mer!

Ta hand om dig! Kram

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s