Högtid

Ops, har en liten högtid framöver i familjen. Och jag som trodde att några av mina klänningar skulle passa. Nej, jag har gått upp så mycket i vikt att det bara var en som passade. Usch, och fy vad jobbigt. Ångest! Som jag längtar efter att få ordning på ryggen och börja träna igen. Känna sig pigg och vara gladare. Och framför allt få komma i mina favoritkläder.

Men, iallafall så har jag nu skickat efter en ny blå klänning. Och jag hoppas verkligen att den passar. Tycker den är fin enkel.

Klänning   400099-halens-product-thumbnail

Är verkligen en blå människa. Känns så klassiskt och passar till de flesta högtider. Den högtiden vi har framför oss är en konfirmation, som är om två veckor. Vår yngsta son dvs. mitt yngsta bonus barn, ska konfirmeras. Blir endast nära och kära efter högtiden i kyrkan. Vi kommer att bjuda på lite buffé mat och smörgåstårta. Samt en liten bakelse till efterrätt. Egentligen är det ju roligt att bara att träffas i varandras släkt få se varandra. Behövs inte vara så stort med en massa bjudningar, massa mat osv. Tycker om det enkla, fina. Oftast räcker det, tycker jag

Men först ska det vara ett dop, inför konfirmationen. Och det blir en mycket enkel ceremoni här hemma. Vi är ju inte speciellt troende eller så här i familjen men det är trevligt med traditioner och för att få konfirmeras så måste man vara döpt. Så är det.

Hoppas bara på fint väder nu i veckan så att de knoppande tulpanerna kan få blomma ut.

images

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s