I väntans tider

Just nu är det mycket som det väntas på. Framför allt att min ortoped ska ringa och det ska han göra om en vecka, är det tänkt. Hoppas bara att han kommer med bra besked dvs. en operation. Kanske är märkligt att jag önskar mig det men då kommer jag förmodligen fortare på ”fötter”, tror jag.

För övrigt så väntar jag på att allt ska sticka upp i mina pallkragar. Känns som om jag är ganska tidigt ute just för att jag förhoppningsvis ska hinna med att sätta som tex. sallad en gång till, ev. lite dill osv som är snabbväxande. Vi får se… se mer på Tomtebo Trädgård

Men allra mest väntar jag på när min dotter och hennes familj flyttar hit. De ska flytta från Stockholm till Arvika i slutet på maj. Ska bli så roligt, framför allt att kunna få vara mormor på riktigt. Att få sitta barnvakt, bara ta en fika med min dotter lite mer naturligt och kunna hjälpa till som en mormor ska göra med div. saker.

Och som grädde på moset så var de här i helgen. Hennes sambo har redan fått jobb som kock, han var här och jobbade lite första dagarna restaurangen öppnade för säsongen. Så då passade min dotter och mitt älskade barnbarn på att komma hit en stund.

Oj, vad kul vi hade. Det blev lite traktor åkande, vattna blommor och självklart titta till hönsen, som vi har.

Och oj, så roligt det var att vattna blommorna. Tänk, vilken kärlek man kan ha till sitt barnbarn. Det är verkligen speciell kärlek. Det där skrattet, leendet och när han kommer och tar tag i ett finger och vill att man ska följa med. Häftig känsla!

Och innan de åkte tillbaks till Stockholm så tog vi en fika i Arvika stadspark. Så fint där!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s