Nu är det över

Ja, nu är både det ena och det andra över.

Konfirmationen är över och gick bra med allt utom vädret. Usch och fy vad kallt det var. Inte kul när alla är finklädda och inte vill ha så mycket tjocka kläder på sig. Men jag hade en sån där lite tunnare dunjacka, den åkte på. Lite skönt iallafall.

Och så var det då det här med min rygg.

Fy f-n säger jag bara. Vet inte vad jag ska skriva nu. Mår inte bra vare sig i ryggen eller psyket just nu. Tillbaks på ruta noll.

Läk. sa: Jag har tittat på röntgen både från magnet- och slätröntgen. Och jag ser inte att det är någon nerv som klämmer och som jag kan ”frilägga” genom en operation. Så, du får prata med din läk. på Verkstaden och höra vad som kan vara fel. Det kan vara psykiskt, sa han. Eller om det är någon mjukdel som klämmer inifrån. Då får du göra ett ultraljud. Punkt!

Tack och hej!

Blev tom och orkeslös. Grät och grät. Märkligt eller? Nä, för jag ville just nu göra det enkelt och få en operation, lite rehabilitering och sen komma igång och söka arbete. Må bra och vara som alla andra eller åtminstone de flesta i vårt samhälle.

Vet just nu inte vad jag ska göra. Får väl höra med min läk. på mottagningen på torsdag, när hon ringer.

En sak vet jag iallafall. Jag är inte psyksjuk i ryggen. Jag vet vad det är och är inte det. Hade det varit för ca. 7 år sedan så hade jag funderat. Men inte idag. Det räcker med panikångest, tack!

Nu ska jag först och främst försöka börja träna som en tok. Nä, men mer och mer intensivt. Vet bara inte hur jag ska göra när jag får så ont, så jag knappt kan gå.

Ibland, fast jag känner mig glad i psyket så känner jag mig väldans hopplös.

Fast, det är väl bara bita ihop och anstränga sig ytterligare. Ingen annan gör ju det åt mig. Det ska nog gå bra det här också. Har ju varit med om värre, i livet.

Önskar mig bara en bra hälsa!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s