Upp & Ner i livet

Ja, det här med min sjukskrivning är en rolig historia… NOT!

När jag gnäller som mest så får jag en ny kallelse. Varför kunde man inte säga att vi skickar en ny kallelse om ny tid osv. eller att vi hör av oss. Ja ja… nu är det ett nytt kapitel och jag väntar med att få komma och berätta om livet igen. Ha Ha Ha…

Nu till något roligare

I morgon måndag åker jag tåg. Och får tillbringa ca 5 timmar i min gamla hemstad. Längtar!

Ska hämta min kära dotter och mitt kära barnbarn. Imorgon flyttar de hit! Ja, det känns jättekonstigt! Först ska de bo här hos oss på Tomtebo en vecka, hon och Liam. Underbart och skönt! Min svärson ska packa och jobba de sista dagarna i Stockholm, sedan så flyttar hela familjen in i huset, i Arvika på fredag eller lördag.

Jag och min kära dotter får bara 4 mil emellan oss, framöver. Det här trodde jag aldrig men livet går upp och ner, så har det nästan varit i hela mitt liv. Inte många år det har gått utan att det har hänt något. På gott och ont, faktiskt. Fast det är ju kul med förändringar osv. Iallafall när det är något positivt. Och svärsonen har fått jobb som kock osv. fast anställning. Så skönt!

Det ska bli så skönt att ha min dotter nära. Vi står varandra så nära mentalt osv tidigare men nu kan vi verkligen träffas och vara som nära väninnor. För det är så jag känner med min dotter idag. Speciellt, men så känner jag. Det är inte mycket som jag inte kan prata med henne om. Hon förstår mig bäst. Nästan vet vad jag tycker och känner.

Ska bli så roligt! Nu längtar jag mycket efter dem… tänk bara att få vara mormor på riktigt. Sitta barnvakt osv. som en riktig mormor. Ha ha ha…

img_6296

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s