Midsommar

Oj oj vad tiden går fort!

Dagarna går så fort. Den här tiden på året är härliga, intensiva och sköna. Men tiden går så fort.

Sedan mitt barnbarn, Liam och hans föräldrar flyttade närmare mig har det varit många dagar med honom. Min dotter är gravid igen och har det jobbigt med foglossningar osv. så jag försöker hjälpa henna och Daniel med så mycket jag kan. Och, att ha en 2½ åring hemma är inte så lätt. Det är full fart på honom.

Nu i helgen under midsommar har de varit här hos oss på Tomtebo. Så roligt midsommar var längesedan jag hade. Dels när man har kommit upp i åldern, dels att ha blivit mamma och nu mormor så bryr jag mig inte om så mycket om vad ”alla andra säger och tycker”. Så när vi gick bort till Hembygdsgården så blev det dans till både Små grodorna, Björnen sover och många andra traditionella visor. Och som han hakade på. Så roligt!

IMG_7967[1]

Och tur med vädret hade vi också. Visst, lite molnigt osv. var det men inget regn. Så skönt, för det är verkligen sånt som kan förstöra det roliga.

När vi hade varit där en stund och dansat, tagit lotter och fiskat i fiskdammen bar det hemåt. Där vi grillade gott, åt tårta mm.

Gott med tårta

IMG_7977[1]

Igår, midsommardagen så var det så varmt här. 25-30 grader och då tog bonusmorfar självklart fram vattenspridaren. Och det var ju hur kul som helst. Ja, jag sprang också in i den. Liten vatten skadar inte och gör jag mitt barnbarn glad så är det självklart värt de

IMG_7980[1]

God fortsättning på sommaren. Snart bär det av semester med gubben mfl. till nord Norge. Ska bli så skönt att komma ut och inte sitta här hela sommaren.

IMG_7963[1]

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s