Söker arbete

Ok, jag har fortfarande ont men jag överlever. Jag mår bättre, jag tränar mer och försöker ha bättre inställning till det hela. Slutat med medicinerna. Och som ett brev på posten har jag även lyckats gå ner 2 kg. Det blir bra det här, till slut. 
Så, idag har jag sökt arbete. Som receptionist på en privat tandläkarklinik. Heltid och inte alls långt i från där jag bor. Skulle kännas så skönt att få komma i gång och arbeta. Känna sig behövd och få in lite fler kronor på bankkontot.

Känna att man gör lite nytta utanför hemmet. Få ett liv utanför hemmet. Socialt liv med kanske lite nya vänner osv.

Jag har ju både utbildning och erfarenhet utav yrket. Så jag hoppas verkligen på detta arbete.

För övrigt så går jag här och luktar på blommorna 😉 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s