Vart tar dagarna vägen

Vet inte vad jag gör om dagarna men jag hinner inte med dem iallafall. Visst, jag pysslar och gör lite av allt möjligt.

Har hjälpt min dotter lite, klippt lite gräsmatta, hälsa på kära mor, fixar med blommor osv. Dagarna liksom bara flyger iväg.

Har inte hört något om arbetet jag sökte tidigare. Men, jag hoppas verkligen…

Nu är planering som gäller då vi ska åka på semester till Vesterålen, i nord Norge. Min gubbes farmor bor där och vi ska åka med hans dotter m. familj. Då de fick tvillingar i början på året så blev den släkten fem generationer. Och det är ju kul att förverkliga med lite kort osv. Tine, min gubbes dotter var liten då hon var där sist så det blir kul för henne.

Och det är inte bara att kasta i resväskan och åka. Det är närmare 200 mil, genom Norge vi ska åka. Mer om denna resa kommer jag att skriva om vart efter. Ska blir skönt att komma utanför väggarna här hemma. Alltid kul att resa och se sig om. Hoppas på fint väder!

 

Värken i ryggen kommer och går. Har haft det bra nu i flera dagar tills jag kände att nu kan jag klippa lite gräs osv. Jovisst, det kunde jag men sken sket det sig. Det var som att gå tillbaka till i vintras, när jag hade det som värst. Nu stoppade jag i mig Diklofenak och Citodon. Och nu efter någon dag så känns det bättre.

Nu tar jag en cykeltur och hoppas jag blir varmare och mjukare i min lilla kropp 😉

IMG_8156[1]

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s