Liam – Barnbarn

Sedan jag kom hem från semestern i Norge så har det varit full fart här hemma. Umgåtts mycket med Liam. Är ju så mysigt att vara med honom. Kör liksom två flugor i en smäll. Jag tycker om att vara med mitt barnbarn samt att jag avlastar min dotter. Då hon sitter i rullstol, är gravid och har då div. problem med foglossningar mm. så är det skönt för henne att ta det lite lugnt. Att ha en 2 ½-åring hemma är inte att leka med… ha ha. Men det är ju normalt. Han testar och har sin 3 års trots, tror jag. Det känns som om han är inne i en speciell period i sitt liv. Men det är vi väl alla?

Sedan så jobbar hennes gubbe en hel del så, det känns helt naturligt att kunna hjälpa till och samtidigt få lära känna mitt barnbarn bra. Är ju också så kul att se hur han utvecklas. Just nu härmas det väldigt mycket. Lär sig väldigt mycket, vissa saker på gott och ont.

Mycket rackartyg i de ögonen… älskar det.

Han är ju med oss hela tiden när vi gör något. Här med min gubbe när han gräver grund för vedskjulet.

Veckan har även inneburit lite bad.

Annars så är det mycket arbete i trädgården just nu. Mycket blommar, blommar ut och en del grönsaker och örter ska skördas.

Läs med på min andra blogg Tomtebo Trädgård

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s