Att fokusera

Nu när jag har mediterat ett tag, så känner jag hur viktigt det är. Både för min kropp och själ. Att tänja och fokusera på de muskler jag tänjer. Känna hur jag lättare får balans, just när jag fokuserar på det jag gör. Fokus på en muskel, som gör ont men som efter ett tag går över i njutning och balans. 

Själen blir lugnare. Jag andas lättare, på nåt vis. Och på något sätt så har andningen hjälpt mig i min smärta i ryggen. 


Vissa dagar när jag har tränat och sedan pysslat i trädgården så kan jag ha en hemsk smärta. Som går ner i benen, det pirrar, dunkar och krampar. Då har jag övervägt flera gånger att ta smärtstillande, för att sedan sova någon timme. Men, istället har jag försökt att just fokusera på andningen. Tänka på annat, ändra fokus och andas lugnt in -ut. 

Flummigt? Ja, kanske för en del. Men, jag slipper äta starka mediciner, samtidigt som jag känner mig piggare. 

Det har definitivt gjort mig gladare och ser nu framåt. Att försöka snart börja söka arbete ändock på halvtid. Då jag vill återgå sakta. För att kunna utöka när det känns bättre. 

Känns bra nu💕

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s