Blir så arg

Det  här med att grannar/bekanta lägger sig i vad som ska göras i en familj.

Blir galen, arg och ledsen.

Varför säga… att du ska ta hand om honom! Varför? Ska inte jag tas om hand också, eller?

Han har så jobbig barndom osv. Ja, kanske det. Men jag då? Den här människan som prata ”skit” idag, vet inte hur jag har haft det. Varför yttra sig? Han tror sig vet… för att han känt min familj i många år. Jag är absolut inte den han tror.

Äntligen, sa jag emot. Han sa: du kanske får vara lite mjukare och  hjälpa honom. Vad vet han om vad jag har gjort eller sagt. Han vet absolut inget om vårt förhållande. Och varför ska jag massera hans rygg, när inte jag får massage.

Du får visa honom känslor. Men om han inte kan det då eller om han inte vill det då. Ska jag tvinga honom? Nej, han är över 40 år, då får man ta lite ansvar över sig själv.

Och andra sidan så har grannen inte med det att göra över huvud taget.

Blir så arg!

Hatar när andra talar om för mig saker, som de inte har en aning om. Vare sig om mig eller gubben. Men jag känner honom, så jag vet… säger grannen. Ja, men kanske inte som sambo.

Eller är det så här på landet? Folk lägger sig i, de tycker och tänker och pratar högt och låg om det. Samt tycker synd om honom hela tiden? Hans uppfostran ska väl inte jag ta på mig, eller? Ska jag visa en vuxen karl hur man visar känslor om inte han vill, släppa taget? Tror inte det…

Vad jag vet så är man två i ett förhållande och det är ett givande och tagande. Och i det ingår alla känslor, psykiska och fysiska. Tycker jag!

Blir inte jag tillfredsställd på det ena planet så söker jag efter det hos andra. I mitt fall hos min dotter.

Suck… Vissa stunder är det väldigt skönt att vara ensam. Verkligen ensam!

images

Tänk, vad skönt det är att skriva av sig. Frustration!

Men, en sak är säker. Jag kommer definitivt inte att ” lägga mig”. Har varit nedtryckt så länge, så nu svarar jag igen och mår ofta direkt efter det dåligt – dåligt samvete osv för att jag svarade emot.

Men, efter en stund… som nu när jag har fått skriva av mig. Så mår jag väldigt bra!

Och det ska jag fortsätta med.

Det bästa utav allt…jag och min gubbe har det fantastiskt bra! ladda ned

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s