Ser bra ut…

igenom de nya glasögonen. Tänk, vad ett par glas kan göra så mycket.

Idag hämtade jag mina nya glasögon hos Specsavers. Känns så skönt. Jag ser ok nära håll men sen är det inte mycket till syn att se långt på. När jag kör bil kan jag tex inte se vägskyltar förrns jag är framme vid skylten. Inte bra! Och vid tv tittandet så har jag sett allt i sudd.

Men nu ska de nya sitta på för det mesta.

IMG_0434[1]

För övrigt så kändes morgonen motig och tung. Vet ej varför men det förbyttes i en skön känsla ganska snabbt, då jag körde min lilla halvtimme med stretch och träning. Samt min meditation på 15 min. Sedan att vädret var på min sida gjorde ju inte dagen sämre. Och tiden med min mor gick över förväntan. Så skönt!

Imorgon är en ny dag och ska då göra precis vad jag vill. Behöver det nu. Säga nej och bara vara jag.

 

 

Annonser

En reaktion till “Ser bra ut…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s