Mina Favoriter

Ok, en eller två dagar i veckan bli träningsfria.

Då blir det lite yoga och meditation. Lugnt och stilla.

Som jag älskar att träna. Mår så jättebra efteråt och även när jag håller på. Endorfiner, Oxytocin och Serotonin finns överallt, i kroppen. Det är s k må bra hormoner. 

Endorfiner – Lycka

Oxytocin – Avslappnande

Serotonin – Lugnande

Inte konstigt jag tycker det är skönt med träning. Samt att jag känner mig mycket fräschare och starkare.

Så, idag var jag iväg igen. Och nu börjar jag hitta ”mina grejer”. Och det är roddmaskinen som går att göra mycket med. Fick låna en cd skiva så jag fick lite tips. Pilates bollen som jag gör rygg och magövningar på samt löpbandet – där jag får upp konditionen. Sen finns det lite andra saker också, men det är de andra som jag kommer använda mest.

Gym & Allservice och det är duktiga Theresa Eliasson som har startat detta lilla mysiga gym. Skönt att ha ett gym i närheten. Ska nu försöka komma tillbaka till det lite hälsosammare livet jag hade i Stockholm, innan jag flyttade hit, till Koppom/Värmland.

img_06771

Man kan väl vara kär och äta hälsosamt ändå, eller?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s