Att träna

Nu får jag dra mig i nackhåret.

Har varit och tränat flera dagar i rad och även tränat hemma. Så, nu idag ska jag ta det lugnt, inte träna alls. Kanske en lugn meditation.

När något är roligt och man mår bra utav så är det lätt att åka i väg och så blir kroppen så där jobbigt trött. Får ingen ork. Nu var det ju så att det var ett tag sedan jag tränade som jag gjorde förr. Så jag ska nog starta lite lugnt.

Tycker det är väldigt lätt att dra iväg, när något är roligt. Ska försöka att lägga upp det så att jag kan träna varje dag nästan. Två dagar i veckan ska vara lugna och stilla. Kanske en yoga el. meditation istället. Och sedan träna lite olika de övriga dagarna.

Vi får se… ska försöka hitta ett bra träningsschema att gå efter.

Det blir nog bra!

3

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s