Yoga

Som jag kanske har nämnt tidigare så har jag yoga som ett komplement till min träning. Och det känns så skönt. Jag tränar i princip varje dag, på något sätt. Kan låta mycket men visst, nu i början kan de kännas och har så gjort. Men jag känner även att jag har fått sådant flow i kroppen. Sedan beror det på hur hårt, intensivt och mycket utav allt jag gör.

Min kropp är gjord för att arbeta och röra på sig. Jag har upptäckt sedan jag började träna på något sätt, varje dag att det är då min rygg mår bäst. Variationen i kroppen, att inte blir statisk osv.

Varierar mellan styrka, kondition och så har jag lagt in yoga som ett tränings moment.

Jag har läst på och även varit på en övning i Holiyoga. Som är en mjuk yoga. Med mjuka stillsamma övningar. Men fokus på andning, närvaro, meditation och vila. Närvaro och utan prestation.

Den här typen av yoga passar mig utmärkt för min rygg och den stelhet jag har fått pga av den. Det känns skönt med den kompletteringen till styrka och kondition jag utövar annars.

Att hitta stillhet i tankar och funderingar, minska stress och andas på riktigt. Rörelser i stillhet och lugn. Andas lugnt och stilla – fokusera.

ladda-ned-1

Har mycket att lära fortfarande men när jag och kroppen mår bra utav något, så är det lätt att fortsätta att lära.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s