Berörd

Tänk att så små människor, har så stort inflytande på mig. Jag får en såndära skön känsla i magen, lite så där som när jag blev  kär i min sambo. Det pirrar liksom.

Igår, fick jag så äntligen träffa mitt andra barnbarn – Saga. En liten, liten fantastisk tjej. Som var enligt siffror väldigt vanlig. Men när jag träffade henne så var hon så liten, så liten. Helt underbar!

Så fantastiskt hur en så liten människa kan ge mig så starka känslor. Att bara finnas där, gny, ge ifrån sig en doft som får den dyraste parfymen att blekna, hur hon rör sig och framför allt… det skulle ju inte bli så här i mitt liv. Jag skulle ju inte kunna få bli mormor.

Nu har jag två stycken, mycket viktiga personer i mitt liv. Små men än dock stora individer. Som det ska ges hur mycket kärlek och trygghet som det bara går. För även en mormor tycker jag är viktig. Att vara en del utav barnbarnens liv, berikar inte bara mig känslomässigt och fysiskt, utav även att jag finns för dem, i lägen då de behöver mig. Att den äldre generationen är delaktig är viktigt, tycker jag.

Så, nu har jag en liten prinsessa och en busig prins att vara mormor till. Underbart!

Igår kom de hem från Stockholm, där hon födde Saga. Jag och Liam förberedde så gott vi kunde med tårta, blommor och presenter.

Och Liam var så gullig med sin lillasyster. Det är så roligt att han har blivit storebror. Det är en mycket lycklig familj. En dröm som min svärson säger… att få en av varje. Och som han hade drömt om att just ha en son först och sedan en dotter. Så härligt när drömmar besannas. img_14921

Och självklart är jag en otroligt stolt mormor. Det är liksom känslor som inte riktigt går att förklara. Det är liksom två människor som jag kan offra väldigt mycket utav mig själv, för att få dem att må bra. Det är kärlek som inte går att jämföra.

img_14971

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s