Komma tillbaka

Det tar tid det här.

Att komma tillbaka efter en kraftig panikångest attack. Har ont i bröstet, flåsar som en travhäst men tycker att livet känns lite bättre.

Men jag har mycket att jobba med. Inställning och inte bry mig. Men, bry mig på rätt sätt. Blunda och inte se allt, måste jag nu. Tänka inåt och bry om mig själv.

Javisst, ska jag det. Men det är inte lätt. Jag försöker och försöker. Är man en person som inte tänker på sig själv så ofta så blir det jobbigt och känns egoistiskt, att tänka på sig själv. Och det tar tid… jag har prövat förr.

Det är så många faktorer som spelar in. Jag tar en sak i taget och jag kommer att säga nej, flera gånger. Hopps jag mår bra då? För, det är för min skull. Inte för att ”bara” säga nej.

Idag är en bra dag. Idag ska jag ta hand om mig själv. En helt vanlig tisdag i oktober.

Självklart har jag varit och tränat på gymmet. En av de bästa saker jag gör med min kropp. Kroppen vaknar och jag blir så pigg och motiverad resten utav dagen. Men oj, vilken träningsvärk jag har då och då. Skön värk… önskar bara att ryggen ville ge upp och göra ont. Men, det kommer väl… snart.

En go frukost ett måste efteråt. Smoothie, med bas utav osötat yoghurt, pressad apelsin, linfrön och ½ tsk spirulina. Kan smaksätta med hallon, banan, rårivet äpple eller vad man nu vill ha. Tre Ryvita knäckebröd med makrill i tomatsås och en kopp kaffe.

Annars är det ofta råghavregrynsgröt med äppelmos. Frukost har verkligen blivit min favoritmåltid sedan jag började träna. Så gott och orkar så mycket resten av dagen. Hoppas det håller i sig när jag får arbete i framtiden.

Nu har jag även beställt lite skönhets produkter för kroppen. En sak i taget, var det ju. Så nu när träningen är en ”vardag”. Så vill jag pyssla om lite utav övriga kroppen. Har en gammal vän som introducerade Rosenserien för mig.

Och fastnade för Morotsoljan, som jag har haft för ansiktet, tidigare. Den är så skön! Nu var det dags igen och beställa lite produkter. Jag beställer via Svensk Hälsokost. Se länk…

Jag stoppade även ner en Body Peeling och på köpet om man beställde över 400 kr så fick man även en Body Cream. Känns så skönt att kunna pyssla om sig själv, ibland. Ska försöka blir bättre på det. För det känns bra när jag väl gör det. Behöver ju inte vara så stor grej.

Nu blir det ett efterlängtat besök hos frisören.

Känns bra idag… en dag i taget.

Jag har klarat det förr och jag ska klara det nu också. Jag vet… tar bara lite tid. Och äntligen ska jag få lite hjälp. Kommer att skriva om det senare.

Det kommer bli bra det här.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s