Aj aj aj…”

Det känns att jag har tagit i när jag har tränat.

Så fruktansvärd träningsvärk i bröstmusklerna. Svårt för att andas och vrida kroppen. Tror det är träningsvärk iallafall. Det märkliga är att det sitter bara på vänster sida. Så, visst är jag lite orolig men det gör det nog lite värre också, att jag är orolig. Vi får se.

Kontrollerade hjärta och blodtryck sist jag var hos läkare pga panikångest attacken. Allt var perfekt. Så jag kör på att det är träningsvärk. Ger det inte med sig efter helgen så får jag nog kolla upp det.

Idag har jag alltså inte gjort något med min kropp. Den har varit i vila, hela dagen. Och det var längesedan det var det. Igår onsdag, så körde jag enbart konditionspass. Gick 5 km på löpbandet. En lagom distans i lagom fart, enligt mig. Dvs ca 6 km/h på 50 min. Kändes jättebra. Men i tisdags, då körde jag styrketräning. Ganska så hårt och det är nog därför jag har så ont, tre dagar efteråt.

img_1649

Tycker det är lite tråkigt med konditionspass så jag försöker göra de lite roligare med att lyssna på lite rolig eller intressant, i öronen. På det här passet blev det Läkarpodden med ”Doktor Mikael” och Thilde de Paula Eby. De pratade om dieter och träning. Det var intressant.

Försöker att variera min träning mellan kondition och styrka med yoga hemma. Känns bra men nu får jag nog försöka ta det lite lugnt. Tror det blir lite yoga, imorgon.

lotus

Annonser

En reaktion till “Aj aj aj…”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s