November

Den här månaden har för mig ofta varit en jobbig månad.

Mörk, lång månad och det händer inget. Har tidigare år haft jobbiga depressions dagar med ångestattacker. Har grävt ner mig och vill inte gå ut.

Får ofta jobbiga känslor ang. november. Den ger mig dåliga minnen men som ibland kan vara väldigt fin, också.

Vet inte varför jag känner så men jag har mina höstdepp och de infaller ofta i november.

I år känner jag lite annorlunda. Jag får ju hjälp nu. Min inställning är lite annorlunda. Även om jag haft jobbiga veckor, så försöker jag verkligen att tänka positivt. Försöker…

Att umgås med mina barnbarn är en stor faktor till att jag mår, vissa dagar bättre. Mitt barnbarn Liam ger mig så mycket, fast han är en 3-åring. Att tänka smått, i detaljer att ta vara på saker och ting för vad det är. Blir glad för det lilla här i livet. Och jag får bara vara mormor. En enkel mormor, bara för den jag är. Jag är ju hans mormor. Ingen annan. Han tar mig för den jag är, helt enkelt. Fast, jag vill ju ge honom så mycket. Så mycket saker och upplevelser jag vill ge honom. Tyvärr, kan jag inte det. Det jag egentligen tycker är viktigast att ge barn och barnbarn i livet är trygghet och kärlek. Och är det något jag kan ge honom, så är det just det.

Trygghet- han ska alltid veta att han har sin mormor. Kärlek- helt otroligt vilken kärlek man kan känna till sitt barnbarn. Älskar honom oändligt.

20160803_091307255_ios

Så, jag försöker se det ljusa i tillvaron. Åker och tränar så ofta jag orkar/vill. Försöker äta bra och umgås med de jag vill. Men, som en gammal bekant sa… – Du är en ”ja- sägare”!

Och det är så lätt att säga ja, till saker som jag egentligen inte vill. Varför? Vill vara till lags och omtyckt. Fel fel fel… ja, jag vet. Inte så lätt att bara sluta med det.

Ok, nu ska jag göra november bra! Min inställning avgör hur bra den kommer att bli.

Och jag har ju min Yoga, som jag försöker utöva varje dag. Som är så skönt att utföra. Idag blev det ca. 20 min. Lite varje dag – är mottot.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s