Irriterad dag

Vaknade med svullna ögon – gråt.

Brukar bli så när jag gråter ensam. Det blir så mycket gråt, att dagen efter blir de lite svullna. På det så erbjöd kroppen lite huvudvärk också. Men, tänkte faktiskt lite positivt till att börja med. Tyckte att dagen skulle bli bra, idag.

Skulle baka en kaka… mm, inte lätt när ugnen inte fungerade. Kollade säkring mm, men nej inte det heller. Ringer gubben… nähä, han svarade inte. Skit i det…

Går ut och ska fixa lite i trädgården. Tända ljus och lägga ut granris lite här och där. Samt fylla på mat till de små vilda fåglarna. Åh, va de äter de små.

Sen tänkte jag åka och fixa till pappas grav, nu inför Allahelgonahelgen.  Jag åkte till skogen och hämtade lite granris för att lägga runt graven. Samt köpte lite blommor att sätta där. Men nej, det skulle jag inte ha gjort. Tydligen har jag en s k ”familjemedlem” som redan hade varit där, som jag inte tycker ska var där. Ok, om han sätter dit ett ljus eller en liten blomma. Men inte att gräva och ändra på blommorna. Jag och mamma hade ju planerat hur vi skulle göra och jag har ju sedan jag flyttade hit ordnat med pappas grav. Blev så irriterad! Varför ska han vara där? Min pappa har varit hans svärfar, tidigare men inte längre. Då räcker det med att han sätter ett ljus, nu för tiden. Lite respekt tycker jag är på sin plats, då det är andra gången han gör så här.

Sunt förnuft, vad är det? Man går väl inte omkring och gräver och flyttar blommor på fd svärföräldrars gravar, eller?

Ja ja… släpper detta men det gör mig ledsen och arg. När jag ändå är nere psykiskt så blir detta värre.

Men det får vara hans problem, när han blir sur och tycker sig stå utanför släktskapet, som han skrev. För nu tycker jag att jag har sagt och skrivit vad jag tycker via sms till honom.

Nu ska det bli mys i denna familj. Äta gott och mysa i soffan med god dricka.

img_2006

Ps. mår faktiskt bra när jag äntligen lyckas säga ifrån, vad jag tycker och tänker. Och vad jag tycker är rätt. 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s