Fix och känslor, på bloggen

Har ordnat här lite på bloggen. Se länkar och sidor som jag har här ovan…

Där jag vill kategorisera saker som jag vill ha kontroll på. Att kunna gå tillbaka och titta på vad jag gjorde och vad jag skrev.

Först sidor, där jag beskriver eller informerar om saker. Sedan om hur jag tar tag i sakerna.

Inget krångligt – bara enkelt. Lättare att ta/få reda på information osv.

För mig här ju den här bloggen, mitt andningshål. Ok, inte fullt ut men nästan. Skriver jag om något/någon så kan det beröra eller göra någon illa. Därav skriver jag aldrig namn om det inte är något positivt. Jag kan förvränga el. ändra namn om det skulle vara så. Men…

Situationerna är desamma. Mina känslor går inte att mörka, de kommer vara där. Och, det där om att mina känslor är fel. Som en ”människa” sa till mig en gång,  det finns inte längre. Jag har fått lära mig nu att jag har rätt till mina känslor och de är inte fel. De är mina.

De existerar och kommer så göra och finnas här.

Och det kommer förhoppningsvis att vara mera om träning och mat, framöver.

Men, jag kommer definitivt att fortsätta skriva kom min ångest, min psykiska ohälsa. Kanske lite svårt att förstå, för den som inte varit i det tillståndet. Men, jag tycker det är så skönt att skriva av mig. När jag inte har någon att prata med det om. Det är som en lucka som öppnar sig, när jag vill skriva om det. Själen ”bubblar” utav ångest.

Men det kommer blir bättre och jag har mina bättre dagar… de kommer.

Och sen blir det i fortsättningsvis mycket annat, mycket som är roligt också. Ibland ser det mörkt ut men oj, vad mycket ljust jag har i livet.

Livet går mycket upp och ner för mig – även för dig!

 

Kram och ta hand om dig! 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s