Ny favorit

Måste utveckla min träning. Har nu kört ett och samma program ett tag. Som har varit, först uppvärmning på cykel, sen styrketräning för hela kroppen. Det har funkat bra. Men vill testa något nytt nu, för att det inte ska bli tråkigt. 

Är viktigt med variation. 

Idag testade jag något nytt. Självklart är uppvärmningen viktigt. Så nu kommer jag köra lite mera utav den sorten. 

Idag blev det spinning – högintensiv i 15 min. Sen styrka. Och då testade jag marklyft med 7,5 kg vikt. Det var kul! 


Det viktigaste för mig nu är att jag lyfter rätt. Jag kommer kika runt på olika sidor osv. på nätet för att få tips och idéer om hur jag lyfter rätt. Det är viktigt! 

Sedan blev det lite kettlebells. 

Det var jättekul att testa något nytt! 

Så nu lägger jag upp träningen med högintensiv cykel i 15 min. Sedan marklyft, där jag nu i början tränar på teknik. Sen börjar jag med tyngre vikter som kommer öka i vikt, än de 7,5kg som jag hade idag. Detta kommer att köras följande dagar…

Mån – Ons – Fre 

Enbart konditionspass…

Tis – Tors 

Sedan kommer jag självklart fortsätta med min underbara yoga. 

Åh, vad det här känns bra! 💪🏻💕

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s