Vanlig helg

Den här helgen har varit en vanlig helg.

Eller hur ser en annorlunda helg ut? Vet inte men det har varit jobbigt… ja, trycket över bröstet kom som ett brev på posten, på lördagsmorgon då jag försökte prata om min problem. Men nej, det gick inte. Jag vill men hittar inte orden, för de sätter sig i bröstet och trycket är oundvikligt. Blir så ledsen, orkar inte mer. Varför?

Men det har varit bra också.

Åkte till skogen och plockade lite granris och dekorerade med runt huset. Får ta lite i taget då det behövs en del.

Blåsigt men ändock skönt. Lite fridfullt sådär i skogen. Bara jag och gubben. Skönt att bara vara vi, tyst och lugnt. Behöver inte prata eller föreställa sig. Bara gå och tänka mina tankar. Han är bara där, bryr sig inte så mycket. Låter mig vara med mina tankar.

Sedan kom mitt kära barnbarn. Då blev det lek, bus och mys. Och mycket kärlek.

Kanske inte en vanlig helg men ändå vanligt skön, för mig. Jag försöker mota bort det onda och tänka vanligt, skönt och ta hand om mig. Så, frånsett trycket så har det varit en mysig helg. Med mycket eldande i öppna spisen.

img_2409

 

Kram

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s