Söker arbete

Älskar att vara hemma och pyssla. Men, jag hade ju önskat att jag hade hälsan och att vara ekonomisk bekymmersfri… ha ha. Nu är ju inte läget så utan jag är sjukskriven på halvtid och arbetssökande på halvtid.

Inte den lättaste situationen. Men, jag gör så gott jag kan. Har lämnat in lite personliga brev och cv där jag kan tänka mig att arbeta. Idag skickade jag in en ansökan om att arbeta som elevassisten på en förskolan. Som just var på halvtid.

images

Har ju lite problem med att ha s k statiskt arbete. Där jag måste stå, gå eller sitta hela tiden. Behöver variation i arbetet. Och jag tror inte det är så statiskt att arbeta med barn. Inte som jag vet sedan tidigare erfarenheter med barn. Mycket varierande samt att få vara ute. Det gillas.

Hoppas verkligen på det här. Skulle vara så kul att få komma ut och ”göra lite nytta” i samhället. Och där kommer även mitt psykiska mående in. Att inte känna sig behövd och få en ordentlig inkomst. Inte roligt just nu. Känner att jag skulle må mycket bättre utav att få arbeta några timmar, rent psykiskt. Sen får jag hoppas att ryggen håller. Den har inte varit rolig nu, sista dagarna.

Imorgon ska jag åka och se om jag orkar träna. Måste försöka iallafall. Gjorde så ont sist så jag har avstått, nu några dagar. Har ägnat mig åt mina underbara barnbarn i stället.

 

Nu blir det lite middagsfix och yoga.

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s