December

Åh, äntligen! Lite roligare månad… kalas för barnbarn och julfirande.

November har aldrig varit min månad. Den känns lång, mörk och tråkig.

Det enda som höjer november månaden är mitt barnbarn, som fyller år.

Hela den här hösten har känns jobbigt och tröttsam. Känner lite så fortfarande men det känns som om det börjar ljusna i mitt psykiska tillstånd. Tar en dag i taget och vissa dagar är skitjobbiga, vissa är så underbara som de var förr.

Idag blev inget som det var tänkt. Först skulle jag ha träffat en gammal vän och fika. Sen åka till sjukgymnasten, som jag brukar på torsdagar. För att sen shoppa lite julklappar. Men det blev vare sig fika med vännen eller sjukgymnasten. Båda blev inställda. Ok, jag åker in till stan ändå. Julshoppa kan ju vara lite kul när försäkringskassan äntligen skickade lite pengar.

img_2629

Och när jag gick omkring där och shoppade så plötsligt dinglar det ner massor med snö. Blev så mysigt. Det infann sig en liten julkänsla, faktiskt. Och så blev det lite shopping till mig själv…

natural_easy9  22072940497

och en liten duk till köksbordet. Älskar blått i köket. Vill inte lägga på juldukar ännu, känns tidigt.

Nu är det bara 2-3 julklappar kvar, på min sida släkten. Nu är det bara gubbens släktsida. I år riktar vi in oss mest på våra barn och barnbarn. Det är ju så kul att köpa små kläder och leksaker. Oj, vad mycket saker man skulle kunna köpa till dessa barnbarn.

För mig är det dyrare att vara mormor än att vara mamma. Det är ju lite kul att skämma bort barnbarnen.

Det skönaste just nu är att jag börjar trivas med mig själv, så smått igen. Hoppas bara julen blir lugn och inte så mycket måsten.

Just det ja… jag ska ”avmåstifiera” mera och yoga mera.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s